fbpx
Vild Med Hest
Indvielse-af-Vallensbaek-Rideakademi_2.jpg

Nu er Vallensbæk Ridecenter blevet til Vallensbæk Rideakademi.

VALLENSBÆK. Onsdag den 24. november inviterer Vallensbæk Rideakademi til Vild Med Hest, hvor otte par dyster i en spændende julekonkurrence

Julen falder tidligt i år, når Vallensbæk Rideakademi den 24. november tænder diskolampen og pynter ridehuset op til ’hestedans’. Alle borgere er nemlig inviteret til ”Vild Med Hest” inspireret af TV2-programmet ”Vild Med Dans”. Her vil otte modige par dyste i en spændende julekonkurrence.

Ligesom det kendte danseprogram, har deltagerne lavet deres eget program og valgt musikken. Fire kendte dommere deler point ud og bedømmer rytterne ud fra det kunstneriske udtryk og bedste udklædning.

Blandt dommerne er dressurrytteren Anne Grethe Törnblad, der for nylig var blandt Danmarks Idrætsforbund 125 nominerede til Danmarks største sportsnavn.
Alle er velkommen til en festlig aften i ridesportens tegn. Arrangementet varer fra 18-19.30. Der er gratis entré, men du skal tilmelde dig via Place2Book. Se eventuelt mere på Vallensbæk Kommunes Facebookbegivenhed. Vær opmærksom på, at der er begrænset antal pladser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top