fbpx
Suveræne Brøndby tog endnu en sejr
2021-03-11_at_18-15-34_Fujifilm_X-T4_DSCF6389x.jpg

Foto: Robert Hendel

Brøndby er videre i pokalturneringen. Arkivfoto: Robert Hendel
SPORT. Kvinderne fra Brøndby Volleyball Klub tog endnu en sejr med hjem, da ASV Aarhus blev besejret i pokalturneringen

Det kører godt for volleyball-kvinderne for Brøndby.

I weekenden sikrede de blå-gule sig en plads i kvartfinalen i pokalturneringen med en sejr på udebane, der lød på 3-0 i sæt, mod ASV Aarhus.

Hjemmeholdet lagde ellers godt ud med et servees placeret med kirurgisk præcision i banens hjørne af Natascha Winther Olsen. Det blev første skridt mod en føring på 5-2 til de undertippede aarhusianere. Brøndby kom tilbage og førte 6-5, inden ASV atter tog føringen ved 8-7. Herefter satte Brøndby fart på og skabte et hul ved 12-8. Den føring blev udbygget til 19-9, og tre bolde senere var stillingen 21-9, inden sættet blev lukket med 25-13.

I andet sæt løb Brøndby fra aarhusianerne, og efter tre rotationer stod det 10-2. Fra stillingen 14-8, fik hjemmeholdet blot et enkelt point, inden sættet blev lukket med 25-9.

Det overbevisende andet sæt fra Brøndby havde på ingen måde taget modet fra ASV, der fightede sig foran med 10-8 i tredje sæt. Hjemmeholdet lugtede blod, men ved 15-13 overtog gæsterne fra Vestegnen føringen med 18-15. Den føring blev kun udbygget yderligere frem mod kampens slutning, hvor Brøndby lukkede kampen med en sætsejr på 25-19.

Dermed er Brøndby i kvartfinalen, hvor modstanderen endnu er ukendt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top