fbpx
Pyrus tog en tur til
2021-11-12_at_16-53-47_Fujifilm_X-T4_DSCF5092x-2.jpg

GLOSTRUP, DANMARK - 12/11/2021: Pyrus tænder juletræet på Glostrup Torv @ Glostrup Torv den 12/11/2021 i Glostrup, Denmark. (Foto af Robert Hendel)

Selvom den første julekalender med Pyrus blev lavet lang tid før de blev født, er han stadig populær blandt børnene. Foto: Robert Hendel
GLOSTRUP. Pyrus skulle egentlig være gået på pension, men tog en tur mere på Glostrup Torv, hvor der stadig var masser af krudt i den populære nisse

Det er 27 år siden, at den første julekalender med Pyrus løb over skærmen på TV2. Den unge praktikant på rigsarkivet kom skabte en del underholdende ballade. Det var så populært, at det endte med yderligere tre julekalendere og en spillefilm med den populære nisse, der derfor stadig i 2021 kan tiltrække et stort publikum.

I 2019 havde skuespiller Jan Linneberg ellers annonceret, at han ville gå på pension som Pyrus. Men det lykkedes at lokke ham til at tage en sæson mere, hvilket tydeligvis skabte glæde ved de mange fremmødte børn.

Sidste år var det også meningen, at Pyrus skulle have tændt juletræet på Glostrup Torv, men på grund af corona-situationen blev det aflyst. I år blev showet gennemført, mens muligheden for en selfie med den populære nisse foregik udendørs for at overholde de nuværende corona-restriktioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top