fbpx
Lys i juletræerne
Juletraestaending-i-Vallensbaek-Nord-291119-013-1.jpg

I Vallensbæk Nord står juletræet foran Fakta.

I Vallensbæk Nord står juletræet foran Fakta.
VALLENSBÆK. I år fejrer Vallensbæk Kommune julen med to juletræstændinger - et i nord og en i syd

December står for døren, og i næste uge ringes julen ind i Vallensbæk Kommune med juletræstænding, julemand og julegodter.

Juletræstændingen i Nord finder sted på pladsen ved Sundhedshuset Nordmarken på Tværbækvej 1 fredag den 26. november klokken 16 til 16.30. Juletræet er pyntet med julepynt, som børn fra Vallensbæk Kommunes daginstitutioner og seniorhuset Korsagergård har lavet.

Borgmester Henrik Rasmussen tænder lysene, og sammen med Vallensbæk Koret bliver julen sunget ind. Menighedsplejen sælger æbleskiver, gløgg og varm kakao.

Juletræstænding i Syd

Dagen efter – lørdag den 27. november klokken 13 til 16.30 – skruer er der julestemning med masser af aktiviteter omkring Vallensbæk Rådhus. Her har du mulighed for både at møde julemanden og se julebørneteateret ’Spillenissen’.

Børneteateret er gratis, men du skal booke billet til en f e to forestillinger på forhånd. Det gør du via www.vallensbaek.dk/jul.
Vallensbæk Musikskole spiller julemusik i Havet. Koncerterne vil være siddende koncerter, og der er begrænset antal pladser.

I år er julebasaren rykkede udenfor på pladsen foran rådhuset. Her kan du købe hjemmelavede ting og sager. Derudover sælger Lions popcorn, øl og vand, mens du kan købe gløgg, kakao og æbleskiver hos Menighedsplejen. Chrispys hjælpende hænder – stop madspild har ligeledes en bod med tombola, hvorfra de også sælger kage og legetøj. Til børnene er der et billethæfte til små julegodter. Godterne kan hentes i de omkringliggende butikker klokken 13 til 16.

Lige inden klokken 16 er der Luciaoptog, og kort efter tænder borgmesteren juletræet.

I Vallensbæk Strand står juletræet ved rådhuset.

En tryg jul

Til begge arrangementer oplyser kommunen, at de selvfølgelig overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer, og der vil være rigelige mængder af håndsprit. Kommunen opfordrer desuden til at holde afstand og passe godt på hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top