fbpx
Koncerter på ældrecentre
jpeg-imag001.jpg

Søren Sebber Larsen spillede Kim Larsen på Sydvestvej. Foto: Lions

Søren Sebber Larsen spillede Kim Larsen på Sydvestvej. Foto: Lions
GLOSTRUP. Overskuddet fra Lions i Glostrups loppemarkeder og kræmmermarked har givet penge til en koncert på hver af Glostrups tre ældrecentre

I løbet af november giver Søren Sebber Larsen koncerter på alle tre ældrecentre i Glostrup. Koncerterne er sponseret af Lions Glostrup gennem det overskud klubben har samlet ind ved at afholde loppemarkeder på Glostrup Torv og kræmmermarked i Glostrup Hallen.

– Vi er glade for gennem overskud fra disse aktiviteter, at kunne give vore ældre medborgere lidt musik og sang med gode gamle Kim Larsen sange og melodier. Der blev sunget med ved den første koncert i mandags på ældrecentret på Sydvestvej, en lille svingom blev det også til blandt beboerne. Vi håber glæden vil være lige så stor på de to øvrige centre, siger Carsten Nielsen, præsident for Lions Glostrup.

De næste koncerter med Søen Sebber Larsen afholdes løbende i resten af november 2021.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top