fbpx
Klub Granskoven knækkede cancer
IMG_0141.jpg

Der var hygge på Klub Granskoven i forrige weekend. Foto: Lena Rygaard

Der var hygge på Klub Granskoven i forrige weekend. Foto: Lena Rygaard
Glostrup. For 9. År i træk har klub Granskoven samlet ind til Knæk Cancer. Det blev til ny rekord med 23.000 kroner, der blev sendt ind til det store show lørdag i forrige uge

Sidste lørdag i oktober var der traditionen tro stort Knæk Cancer show på TV2. Og næsten lige så traditionelt samlede børn og voksne fra Klub Granskoven ind til showet.

Det gjorde de også sidste år, hvor vi ikke måtte mødes fysisk på grund af corona. En del af erfaringerne fra den gang har de taget med til 2021. Det var blandt andet med live banko via Facebook.

På klubben optrådte børnene med dans og sang, og de solgte bolcher, nisser og kager, som de har lavet i klubben. Penge kom også ind via en tombola, hvor der blev trukket lod om gaver fra lokale butikker som Matas, Jysk, Hulk burger, Bog og Idé, BG cykler, Antik Huset, Føniks Computer, Klatreskoven, Bike & co, Glostrup Amatørscene.

Aften sluttede af med at sende nedbrydelige balloner op med hilsner og tanker til dem, som børnene har mistet til kræft. Og til allersidst kunne klubben afsløre, at de i år har slået rekorden med 23.000 kroner indsamlet, som blev ringet ind til det store Knæk Cancer show.

– Alle pædagoger i klub Granskoven er så stolte af vores børn. Og så taknemmelig for alle vores naboer og forældre som har været med til at støtte op om projektet igen i år. Vi gør det igen til næste år. Hvor vi håber vi kan gøre det lige så godt. Måske endda bedre, siger Lena Hofmann Rygaard, der er koordinator i klub Granskoven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top