fbpx
Klap en maskine
Glostrup-Granskoven_0001.jpg

Sådan kommer Carl Bro-grunden til at se ud i fremtiden. Foto: ATP

Sådan kommer Carl Bro-grunden til at se ud i fremtiden. Foto: ATP
GLOSTRUP. Der er gang i omdannelsen af den gamle Carl Bro-grund. ATP gør meget for at invitere borgere og naboer indenfor på byggeriet, og har blandt andet åbnet hus på torsdag

ATP Ejendomme har revet den ældste af Carl Bros bygninger ned og skal snart i gang med at bygge nye lejligheder i stedet. I den forbindelse inviterer virksomheden naboerne indenfor.

På torsdag er det først en børnehavegruppe fra daginstitutionen Skoven, der kommer forbi for at kigge nærmere på de store maskiner, der kører rundt på pladsen. Børnene kommer kl. 10:30 og får lov til at kigge nærmere på maskinerne og får derefter en ristet pølse og saft/sodavand.

Også for voksne

Torsdag klokken 11.15 til 12 er det de voksne, der bliver inviteret indenfor. Her vil ATP Ejendomme fortælle om visionen for byggeriet og det bæredygtige aspekt.

Arkitekterne Juul Frost fortæller om tankerne bag de brudte boligkarréer og gårdhaverne. Ingeniørteamet fra Safe-Con fortæller om byggeriet og processen, og mæglerne svarer på spørgsmål om de endelige lejligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top