fbpx
Jobcentre er misbrug af skatteborgernes penge
DSCF8341.jpg

Allan Orland er spidskandidat for Nye Borgerlige ved kommunalvalget i Brøndby den 16. november 2021. Foto: Robert Hendel

Allan Orland (NB), Spidskandidat for Nye Borgerlige til kommunalvalget i Brøndby
DEBAT.  

Jobcentrene koster årligt 13 milliarder skattekroner. Det er misbrug af vores alle sammens penge. Og nu vil vores ræverøde regering etablere 37 timers arbejdspligt system, endnu et unødvendigt dyrt system for vores skattepenge.

Vi skal have bremset politikernes detailstyring og fråds med vores penge. Jeg sidder som Direktør i det private erhvervsliv og har flere gange henvendt mig til jobcentrene for hjælp – de har aldrig gidet hjælpe mig, og de har aldrig henvist en jobledig til mig.

Vi skal have stoppet dette vanvittige system nu. Vi mangler arbejdskraft alle steder i den private sektor, og der er mange arbejdsledige. Hvor svært kan det være?

Stem på mig til kommunalvalget i Brøndby, og jeg vil arbejde målrettet for et bedre, billigere og mere menneskeligt system.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top