fbpx
Guld til svømmere
svoemmeklub.jpg

Svømmerne fra GSK kom hjem fra de regionale mesterskaber med i alt 26 medaljer. Foto: GSK

Svømmerne fra GSK kom hjem fra de regionale mesterskaber med i alt 26 medaljer. Foto: GSK
SPORT. Svømmerne fra Glostrup Svømmeklub havde varmet op til de regionale mesterskaber med træningslejr i efterårsferien. Det gav gode resultater

Man høster som man sår, siger et gammelt mundheld. Det blev i forrige weekend i den grad bekræftet af Glostrup Svømmeklubs unge svømmere i forbindelse med de regionale mesterskaber i Taastrup.

Op til mesterskaberne havde svømmerne brugt deres efterårsferie på træningslejr. De yngste svømmere havde været på ”højdetræningslejr” i de fynske alper, mens de lidt ældre var på træningslejr i Grækenland.

Resultaterne viste sig i forrige weekend til de regionale mesterskaber. Samlet set blev der ud af 59 starter sat imponerende 46 personlige rekorder, og hentet 26 medaljer – 8 guldmedaljer, 2 sølv og 5 bronze. Derudover blev Tristan Nygaard udtaget til talentsamling for de 50 bedste svømmere i sin årgang. Så det var ikke uden grund af at smilene var store hos trænergruppen, da de efter et af sæsonens første stævner gjorde status. Udover resultaterne påpegede de gode takter og flot udvikling fra nye talenter samt et godt fællesskab og holdånd i truppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top