fbpx
Gratis koncert for hele familien
Den-Danske-Sinfonietta-1.jpg

Den Danske Sinfonietta spiller torsdag på Nordvangskolen. Foto: Mads Strømme

Den Danske Sinfonietta spiller torsdag på Nordvangskolen. Foto: Mads Strømme
GLOSTRUP. Den Danske Sinfonietta optræder torsdag på Nordvangskolen, hvor de sammen med elever spiller populær musik fra for eksempel Harry Potter

Torsdag den 11. november klokken 16:30 indbyder Den Danske Sinfonietta til gratis familiekoncert på Nordvangskolen i Glostrup.

Orkestrets musikere præsenterer med de klassiske instrumenter musik fra for eksempel Harry Potter og andre kendte melodier.

Sangerinden Angelica Asp synger uddrag fra Mozarts Tryllefløjten og orkestret spiller populære værker som f.eks. den berømte Tango Jalousie.

Lokale børn på scenen

Under koncerten deltager også to 4. klasser fra Nordvangskolen. De har i ugens løb haft undervisningsbesøg af sangerinde Angelica Asp og dirigent Ole Jørgensen.

Tidligere på dagen har de optrådt for alle deres skolekammerater og kl 16:30 optræder de for resten af byens borgere.

Med det professionelle orkester i ryggen, synger de Min Kat Den Danser Tango og fremfører hele den skønne Do-Re-Mi-scene fra musicalen The Sound of Music. Til sidst træder børnene op på dirigentpodiet og stafét-dirigerer den festlige Champagne Galop.

Klassisk musikquiz

Koncerten krydres med fællessang og musikquiz, inspireret af Den Klassiske Musikquiz på DR. Her kan du prøve at gætte et stykke musik spillet baglæns og løse andre sjove opgaver. Der er præmie til den heldige vinder.

Koncerten varer ca. en time og er for både børn og voksne. Det foregår på Nordvangskolen i den store aula.

Du kan høre noget af musikken og læse mere om koncerten og Den Danske Sinfoniettas projekter for børn på hjemmesiden sinfoni.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top