fbpx
Brøndby storsejrede i Jylland
DSCF3146.jpg

Brøndby måtte nøjes med et enkelt point i hjemmekampen mod AGF. Foto: Robert Hendel

Brøndby nappede en sikker sejr på udebane over AGF. Arkivfoto: Robert Hendel
SPORT. Fodboldkvinderne fra Brøndby kom tilbage på sejrssporet i Gjensidige Kvindeliga, da AGF blev besejret i Aarhus

Brøndby ligger i denne sæson noget uvant ikke blandt de to bedste hold i Gjensidige Kvindeliga. Derfor var der hårdt brug for tre point, da de blå-gule besøgte AGF på Vejlby Stadion lørdag eftermiddag.

Det var dog hjemmeholdet, der kom bedst fra start på en bane, der ikke ligefrem indbød til teknisk fodbold. Efter syv minutters spil blev Brøndbys Samara Ortiz Cruz snydt af Caroline Ahrendtsen, der med et præcist indlæg fandt Emma Andersen ved den fjerneste stolpe. Emma Andersen kunne let gøre det til 1-0 for AGF.

Føringen holdt i blot fire minutter, inden Christina Beck kunne se sit indlæg gå direkte i mål hos sine tidligere holdkammerater.

Efter pausen pressede Brøndby hjemmeholdet, og syv minutter inde i anden halvleg kunne de blå-gule juble endnu engang. Denne gang fik de dog hjælp af AGF’s Jenna Mccormick, der sendte bolden i eget net.

Ni minutter senere lagde Brøndby-anfører Nanna Christiansen bolden til rette for Malou Marcetto Rylov, der småheldigt lagde den ind bag Katrine Svane i AGF-målet. Nanna Christiansen lukkede og slukkede et kvarter senere med sin scoring til 4-1 efter et godt oplæg af Laura Juul Hansen.

Med sejren over AGF er Brøndby fortsat nummer tre i Gjensidige Kvindeliga, hvor de blågule er fem point efter Fortuna Hjørring på andenpladsen. Der resterer to runder af grundspillet, hvor Brøndby i den kommende spillerunde møder FC Nordsjælland på udebane.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top