fbpx
Brøndby-legende stopper på landsholdet
2021-10-30_at_13-44-18_Fujifilm_X-T4_DSCF5286x.jpg

BRØNDBY, DANMARK - 30/10/2021: Brøndby IF Women vs HB Køge @ Brøndby Stadion den 30/10/2021 i Brøndby, Denmark. (Foto af Robert Hendel)

Nanna Christiansen er topscorer og anfører for Brøndby. I sidste uge sagde hun stop på landsholdet efter 112 kampe i rødt og hvidt. Foto: Robert Hendel
SPORT. Brøndby-anfører Nanna Christiansen har efter 112 kampe i den røde og hvide trøje valgt at sige stop på landsholdet

Hver gang hun går på banen eller scorer et mål for Brøndby, sætter hun rekord. Nanna Christiansen har med mere end 400 kampe og 200 mål i Brøndby-trøjen skrevet sig ind i historiebøgerne på Vestegnen.

De store præstationer i den gule og blå kamp-uniform har også sendt hende forbi A-landsholdet, hvor hun har optrådt 112 gange. Flere kampe i den røde og hvide dragt bliver det dog ikke til. Nanna Christiansen har nemlig sagt tak for kampen i rødt og hvidt.

– Det har været en stor ære for mig at repræsen-
tere Danmark gennem så mange år, og min tid på landsholdet har budt på nogle fantastiske oplevelser, skriver Nanna Christiansen på sin Instagram-profil.

Den arbejdsomme og målfarlige offensivspiller overtog i sommer anførerbindet i Brøndby, og hun er taknemmelig for det, hun har lært i tiden som landsholdsspiller.

– Med en sygdom som diabetes som følgesvend har det ikke været uden udfordringer, og jeg har altid arbejdet stenhårdt og ydet mit allerbedste for at gøre mig fortjent til landsholdet, skriver hun blandt andet i sin afskedshilsen.

For Nanna Christiansen har landsholdskarrieren været en drøm, der gik i opfyldelse.

– Det har været fedt, sjovt og hårdt, og jeg er stolt af det, jeg har opnået, og stolt af måden, jeg har udviklet mig på – som fodboldspiller på banen, men også som menneske uden for banen, skriver Brøndby-profilen i opslaget på Instagram, der har fået flere rosende kommentarer med på vejen fra tidligere holdkammerater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top