fbpx
Brøndby fører fortsat med maksimumpoint
2021-03-31_at_19-02-57_Fujifilm_X-T4_DSCF3563x.jpg

Foto: Robert Hendel

Brøndby fører Volleyligaen med maksimumpoint. Arkivfoto: Robert Hendel
SPORT. Bredden i Brøndby stod sin prøve, da DHV Odense blev slået med 3-0 i Vollleyligaen for kvinder

Det så længe ud til at Brøndby måtte undvære sine to hardhittere Charléne Manuella Johnsen og Trine Kjelstrup til opgøret mod DHV Odense. Heldigvis for Brøndby nåede Trine Kjelstrup at blive klar, men efter en uge på langs, blev hun sparet fra kampens start.

DHV Odense lagde ud med et højt servepres, men efter et par justeringer blev presset afværget. I offensiven så det mere svingende ud, og der blev lavet en del uprovokerede fejl, som gjorde det svært at skabe afstand til et godt fightende DHV-hold.

Det var kun Lucia Babic holdt sig fejlfri i angrebet, og kroaten skaffede med flotte angreb point til Brøndby, der først ved stillingen 23-23 trak fra DHV Odense og tog første sætsejr med cifrene 35-23.

I andet sæt kom DHV Odense igen godt fra start og førte med 11-7, indtil Brøndby besluttede at sætte Trine Kjelstrup på banen. Hun kvitterede med nogle effektive angreb, og samtidig begyndte Brøndbys server og blokader at fungere bedre. Brøndby fik kontakt ved 15-15 og fortsatte
med det effektive spil frem til sættets afslutning ved 25-19.

Serven fik stor betydning i tredje sæt. Efter en DHV-føring på 7-5 var det Sille Hansens tur til at serv e, og med en serie på seks server, hvoraf tre var esser, var hun kraftigt medvirkende til, at Brøndby bragte sig foran med 11-7.

Også Mette Breuning præsterede en utrolig servestime på ikke mindre end elleve server, som stort set alle gav DHV Odense store problemer. Det, der kom retur, blev dygtigt samlet op af Brøndby-libero Isabella Hegelund Nielsen. Hun sendte boldene perfekt frem til Brøndbys hæver Tess Reid, der gjorde flittigt brug af Trine Kjelstrup, som stod for otte angrebspoint.

Midt i Mette Breunings servestime blev Tess Reid skiftet ud med Tajma Muharemovic. Den unge hæver fra Brøndby Strand fortsatte, hvor Tess Reid slap, med at sætte gode angreb i op i et sæt, der blev vundet overbevisende med 25-11.

Med sejren ligger Brøndby stadig ubesejret på førstepladsen med 18 ud af 18 mulige point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top