fbpx
Badeanstalt indviet
ngp01_3134.jpg
Omkring 100 borgere hoppede i vandet, mens endnu flere blev stående på kanten.
VALLENSBÆK. Vallensbæks borgere var mødt talstærkt op, da kommunens nye badeanstalt blev indviet søndag formiddag

Det var egentlig planlagt, at Vallensbæks nye badeanstalt Valhal skulle være indviet i sommer. Men med de globale problemer med at få leveret materialer, blev det først søndag formiddag, at borgmester Henrik Rasmussen som den første kunne hoppe i vandet og binde den røde snor op, der var spændt ud mellem to svaner.

Mere end 500 borgere var mødt op, og havde indvielsen fundet sted i løbet af sommeren, var en del nok hoppet i efter borgmesteren. Det var der dog kun omkring 100, der gjorde, resten blev på badeanstalten og varmede sig med kakao eller æbledrik. Det blev også tilbudt til gæster, der kom sejlende i kajak eller på SUP-board.

Formålet med badeanstalten er at binde by og havn bedre sammen.

Wellness og fællesskab

Badeanstalten Valhal danner rammerne om wellness, fællesskab og sundhed. Valhal består af et udendørsanlæg med bassin, kold bruser, tagterrasse og toilet, som alle kan benytte. Derudover er der indendørsfaciliteter med omklædningsrum, sauna og et fælleslokale.

Året er delt ind i to sæsoner – en sommersæson fra juni til august og en vintersæson fra september til maj. I sommersæsonen er der dagligt åbent til udendørsfaciliteterne kl. 10.00-17.30 med livreddere.

I sommermånederne bliver der opkrævet betaling for adgang i åbningstiden med livreddere. I åbningstiden er der adgang til udendørsfaciliteterne, herunder udendørs kold bruser og til toilet. Udenfor åbningstiden med livreddere er der fri adgang til udendørsfaciliteterne.

I vintersæsonen har alle fri adgang til udendørsfaciliteterne.

To badeforeninger

Foreninger og deres medlemmer får adgang til Valhals indendørsfaciliteter. I Vallensbæk er der to badeforeninger, VI 39 Vinterbadere og Helårsbadeforeningen Havet.

Badeanstalten åbner den 1. december. Læs mere på vi39swim.dk og på badeforeninghavet.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top