fbpx
Alexander hænger i lygtepælene med to forskellige navne
DSCF6892.jpg

Alexander Bruhn Skjøth har to forskellige valgplakater hængende. Her er det plakaten fra 2021. Foto: Robert Hendel

Alexander Bruhn Skjøth har to forskellige valgplakater hængende. Her er det plakaten fra 2021. Foto: Robert Hendel
BRØNDBY. Siden lørdag har Brøndby været pyntet op til kommunalvalget. En af kandidaterne har to forskellige plakater hængende, og her er navnene også forskellige. Det er der dog en logisk forklaring på

Kører du en tur gennem Brøndby i disse dage, har du nok bemærket de mange valgplakater.

16. november skal borgerne i kommunen bestemme, hvem der efter nytår skal tage beslutninger på vegne af befolkningen i Brøndby. En af de kandidater er hængt op med to forskellige billeder, og to forskellige efternavne.

– Vi tager hver gang plakaterne ned og gemmer dem der kan bruges igen. Da jeg blev gift i sommeren 2019, tog jeg i den forbindelse min kones efternavn, forklarer Alexander Bruhn Skjøth, der tidligere hed Johansen til efternavn.

Han stiller op for SF, og i år har han valgt at bestille 100 færre plakater af ham selv og genbruge cirka 80 plakater fra valget i 2017, og det er altså forklaringen på, at kandidaten fra SF optræder med to forskellige navne på sine valgplakater.

– De plakater, der overlever denne omgang får også lov at komme ned i gemmerne til næste gang. Måske bliver der sat et klistermærke på dem med det nye navn, men det har jeg ikke besluttet endnu, forklarer Alexander Bruhn Skjøth.

Trods navneforvirringen synes han, at det er en sjov historie.

– Og så er jeg også lidt glad for det ret tydelige signal om genbrug af plakaterne, når det meste brok om valgplakater er at de bare skrottes bagefter, siger Alexander Bruhn Skjøth.

Alexander Bruhn Skjøth figurerer på sine valgplakater med to forskellige efternavne. Her det plakaten fra 2017 med det gamle efternavn. Foto: Robert Hendel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top