fbpx
Årets pædagog arbejder i Brøndby
IMG_6725.jpg

Borgmester Kent Magelund var forbi Børnehuset Uglebo efter Politikens kåring for at overrække blomster og ønske Lis tillykke med den flotte kåring som Årets pædagog. Foto: Brøndby Kommune

Borgmester Kent Magelund var forbi Børnehuset Uglebo efter Politikens kåring for at overrække blomster og ønske Lis tillykke med den flotte kåring som Årets pædagog. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. I Børnehuset Uglebo i Brøndby Strand arbejder pædagogen Lis Hermansen, der i oktober blev hovedvinder af Politikens Pædagogpris

Lis Hermansen, der til hverdag er pædagog i Børnehuset Uglebo i Brøndby Strand, har lige modtaget hovedprisen blandt Politikens Pædagogpriser.

Hun blev indstillet af sin leder, Maria Kensø, der blandt andet begrundede indstillingen med, at ’Lis er et fagligt fyrtårn og fordi det kan mærkes, når Lis ikke er på arbejde’.

I alt modtog Politiken 322 indstillinger på dygtige pædagoger fra hele landet. 10 af dem var nomineret af Politiken til prisen som Årets pædagog, der gik til Lis Hermansen.

Prisen kommer bag på hovedpersonen, som samtidig er beæret over at have vundet.

– Det har været en meget positiv oplevelse at blive indstillet. Jeg er meget stolt og det er med til at gøre mig bevidst om den faglighed, som pædagogikken er, siger Lis Hermansen, der dagligt tager turen fra bopælen i Hvidovre til Børnehuset Uglebo.

Det er en tur, årets pædagog har løbet, når hun har trænet op til en maraton. Lis Hermansen er dog ikke kun fysisk aktiv. Hun lægger også vægt på at holde sig fagligt ajour med bøger og kurser, ligesom samspillet med børnene er afgørende.

– En god pædagog er engageret og vil gerne udvikle sig fagligt. Og så er det en, der ser og hører børnene, og får dem til at shine. Når børnene shiner, shiner pædagogen også, lyder det fra Lis Hermansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top