fbpx
Virksomhedernes Dag i dialogens tegn
Virksomhedernes-Dag-2021-048.jpg

Virksomhederne i Vallensbæk delte erfaringer ovenpå corona-krisen.

Virksomhederne i Vallensbæk delte erfaringer ovenpå corona-krisen.
VALLENSBÆK. Vallensbæks lokale erhvervsliv var velrepræsenteret, da Virksomhedernes Dag blev afholdt torsdag eftermiddag med temaet ”tiden efter corona”, hvor dialog og vidensdeling var i centrum

– Jeg ved ikke, om I ved det, men jeg er faktisk fra Vallensbæk. Jeg voksede op på Syvhøjvænge indtil 5. klasse. Det her er jo mit hood, sagde hovedtaler Peter Mogensen fra Kraka og Small Great Nation sit oplæg til Virksomhedernes Dag 2021.

Han kom dog også ind på emner som fremtidens arbejdsmarked, ligestilling og klimaudfordringen. Emner, der alle sammen passede ind under dagens tema: Tiden efter corona.

Der var lagt op til masser af vidensdeling, inspiration og samvær til årets Virksomhedernes Dag, som kommunen stod bag, og som blev afholdt i de store, lyse lokaler i kontorfællesskabet House of Dreams i Vallensbæk.

Alle 60 stole var optagede, og erhvervsdrivende fra Vallensbæk knitrede med deres goodie bags, mens de småsludrede med hinanden.
Også tre lokale Vallensbæk-virksomheder, Takeda, Matrix Sales og Frugt.dk, holdt oplæg om deres påvirkning i corona-tiden, hvordan de håndterede det, og om den erfaring, de har taget med derfra.

I dialogens tegn

– Det var en rigtig spændende eftermiddag. Det er vigtigt, at vi i Vallensbæk Kommune hele tiden er nysgerrige på, hvad vi kan gøre for at forbedre virksomhedernes bundlinje – det er hele filosofien i et velfærdssamfund. Hvad er det egentlig, virksomhederne ønsker? Det havde vi en rigtig, rigtig god dialog omkring, fortæller Vallensbæk Kommunes borgmester, Henrik Rasmussen.

Dialogen mellem deltagerne fortsatte ivrigt ved de forskellige stande, som indebar alt fra Hovedstadens Letbane til kommunens virksomhedsservice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top