fbpx
Vil du gerne starte din egen frisørsalon?
folkebladet.dk-dynamostol.dk-08-10-2021.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Er du en frisør, der søger en ny og spændende udfordring? Så er det f.eks. en idé at åbne din helt egen frisørsalon.

Hvis du drømmer om din egen salon, så får du her nogle tips til, hvordan du kommer godt i gang.

Find et passende lokale
Der er ikke nogen salon uden et lokale, så det er først og fremmest nødvendigt at få styr på. Når du leder efter et lokale til din frisørsalon, så er det bl.a. vigtigt, at det er et lokale, der har en passende størrelse og pris. Derudover er det en stor fordel med et lokale, der ligger tæt på et travlt område såsom en gågade el.lign.

Indret din salon med møbler og interiør
Når du går i gang med at indrette din salon, så er det din opgave at skabe en hyggelig og behagelig salon, hvor folk har lyst til at komme ind. Det gør du bl.a. ved hyggeligt interiør og fine detaljer. Men derudover er der en hel masse ting, der er nødt til at være i din salon. Det gælder f.eks. stole, spejle, lamper, udsugning m.m.

Der er rigtig meget at holde styr på, men det hjælper at skrive en overskuelig liste, så du har en plan at følge. Det gør det nemmere at overskue og holde styr på.

Det er værd at overveje at kigge på klinikstole. Klinikstole til læger og terapeuter er nemlig også smarte i en frisørsalon.

Få styr på skilte og logo
Din salon udstråler i langt højere grad professionalisme, hvis du har flotte skilte udenfor og på dine ruder. Det viser folk, at det er din salon. Desuden er et logo og skilte noget, som folk husker. Det er derfor med til at lokke folk tilbage og skabe genkendelighed, hvilket er positivt for enhver forretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top