fbpx
Svømmeklub fejrede jubilæum
Svoemmeklubbens-jubilaeum.jpg

Vallensbæk Svømmeklub kunne fredag i sidste uge fejre sit 50 års jubilæum.

Vallensbæk Svømmeklub kunne fredag i sidste uge fejre sit 50 års jubilæum.
VALLENSBÆK. Fredag holdt Vallensbæk Svømmeklub sit 50 års jubilæum – et år forsinket på grund af coronaen

Nuværende og tidligere medlemmer, forældre, trænere og andre med tilknytning til Vallensbæk Svømmeklub var inviteret til 50 års-reception fredag eftermiddag og fest om aftenen i et stort telt ved Pilehaveskolens svømmehal.

I sin tale anerkendte borgmester Henrik Rasmussen klubben for at give børn, unge og voksne i Vallensbæk et sundt fritidsliv med bevægelse og et stærkt fællesskab.

– I er en rummelig forening, som spiller en vigtig rolle i Vallensbæk – med hold for alt fra folk med vandskræk og udfordringer, til konkurrencehold, familiehold og seniorsvømning, sagde han.

Netop mangfoldigheden er klubbens store styrke. De over 800 medlemmer tæller både motionister og elitesvømmere, og klubben er da også fast inventar til kommunens årlige fejring af de atleter, der har hevet medaljer hjem ved danske og internationale mesterskaber.

Der venter en spændende tid for svømmeglade vallensbækkere, kom Henrik Rasmussen videre ind på i talen.

– Snart kommer der badeanstalt på stranden, som byder velkommen til det kolde gys fra sidst på året – og vi kan se frem til den nye svømmehal, som står klar i 2023, sagde borgmesteren, som også overrakte kommunens gave til klubben – en gavecheck på 10.000 kr.

Formand for svømmeklubben Carl Eltorp holdt også tale, og så var der ellers fejring hele eftermiddagen og aftenen igennem med livemusik, mad og drikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top