fbpx
Svar til Peder Kähler, Dansk Folkeparti
Debat_web.png
DEBAT.  

I Folkebladet 6. oktober udtaler Peder Kähler, at Flemming Ørhem ikke har været udsat for et kup til opstillingsmødet i Dansk Folkeparti. Dette må siges at være noget af et udsagn.

Hvis en bestyrelse anbefaler en spidskandidat (Flemming Ørhem) på et opstillingsmøde og så efterfølgende selv stemmer for en anden/andre, må det jo kaldes et kup, især når man ser, at fire ud af de fem opstillede alle er med i lokalbestyrelsen.

På Facebook kan det læses, at Dansk Folkeparti stiller med et erfarent hold til KV21. Hvor er erfaringen fra kommunalbestyrelsen? Den er ikke ligefrem til at se. Der bliver specielt bliver fremført, at de to tidligere kommunalbestyrelsesmedlemmer stemte for forringelse af diverse DF mærkesager, dette kaldes at gå på kompromis for at deltage i et budgetforlig. Dette var desuden fremlagt for bestyrelsen inden vedtagelses af budgettet.

I øvrigt har Dansk Folkeparti i en lang årrække samarbejdet med Venstre i enighed og loyalitet og alle må give og tage, sådan er vilkårene nu engang. Det finder Peder Kähler ud af, når og hvis han bliver valgt til kommunalbestyrelsen.

Der bliver udtalt, at man i Dansk Folkeparti er tilfreds med det nye budget, da det viser økonomisk ansvarlighed. At tømme kassen gennem overslagsårene, er vist ikke ansvarlighed.

Slutteligt vil vi i Glostrup Borgerliste tage afstand til yderligere ”mudderkastning” fra Dansk Folkepartis side, da vi er langt videre efter opsplitningen. Derfor bruger vi ikke flere ressourcer på, at kommentere på angreb fra Dansk Folkeparti og vi vil arbejde positivt og konstruktivt på at passe på Glostrup i den kommende valgkamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top