fbpx
Stak offer mindst 20 gange – det kostede seks og et halvt år bag tremmer
2021-09-29_at_17-36-21_Fujifilm_X-T4_DSCF4285x.jpg

Foto: Robert Hendel

En 32-årig mand er ved Retten i Glostrup blevet idømt seks og et halvt års fængsel for drabsforsøg. Arkivfoto: Robert Hendel
BRØNDBY. En 32-årig mand er ved Retten i Glostrup blevet i dømt seks og et halvt års fængsel for et drabsforsøg i Brøndbyøster i oktober sidste år

Et drabsforsøg i Brøndbyøster i oktober 2020 blev ved Retten i Glostrup straffet med seks og et halvt år bag tremmer.

Den tiltalte var en 32-årig mand, der sidste år stak en dengang 38-årig mand med en kniv. Offeret blev tildelt mindst 20 knivstik, og han overleve kun, fordi han fik akut og kompetent lægehjælp.

En mand og en kvinde blev dagen derpå anholdt og sat i forbindelse med overfaldet på den dengang 38-årige mand, der foregik i en ejendom på Lysedammen i Brøndbyøster. De to blev anholdt på grund af vidneudsagn, og efter grundlovsforhøret valgte dommeren at løslade kvinden og varetægtsfængsle manden, som har siddet fængslet lige siden.

Sigtelserne mod kvinden frafaldt senere under efterforskningen. Den nu 32-årige mand, der er dømt i sagen har tidligere fået en dom for et alvorligt knivangreb, og det har haft indflydelse på strafudmålingen. Ifølge anklageren i sagen, Søren Yde Halse, er der tale om en rigtig alvorlig drabsforsøgssag.

– Det siger sig selv, at 20 knivstik i overkroppen medfører livsfare, og det er i sådan en situation en tilfældighed, at ofret overlever, siger anklageren.

Han er tilfreds med, at retten gik over de seks års fængsel, som ellers er det klare udgangspunkt i sager om drabsforsøg.

Den dømte valgte at modtage dommen på seks og et halvt års fængsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top