fbpx
Sølvmedaljer til atletikhold
holdsoelv.jpg

Laila Ankerstjerne, Ulla Nielsen, Linda Bagge og Lisbet Hansen var Glostrup-deltagerne på kvindeholdet, der fik sølv. Foto: GIC

Laila Ankerstjerne, Ulla Nielsen, Linda Bagge og Lisbet Hansen var Glostrup-deltagerne på kvindeholdet, der fik sølv. Foto: GIC
SPORT. Både kvindeholdet og mixholdet erobrede sensationelt sølvmedaljer i Masters atletik holdfinale på Greve Stadion for to uger siden. Det er mere end 25 år siden Glostrup har vundet holdturnering for Masters

Konkurrencer i holdatletik består af fire løb, fire kast, tre spring og 1.000 meter stafet.

Hvert hold skal stille med to deltagere i hver disciplin og fire løbere til stafetten. Det betyder, at små klubber som Glostrup Atletik må slå sig sammen med andre små klubber. Glostrup Atletik danner hold med Hellas Roskilde.
Glostrup mangler blandt andet løbere til de lange løb, mens de er rigtig godt kørende i kast og spring.

Resultaterne er aldersrelaterede så en 70-årig kan sagtens dyste mod en 40-årig. Både kvindeholdet og mix-holdet har i mange år ligget lige under medaljetagere som Sparta, Odense og Århus, men i år var alle fit og skadesfri.

Glostrup stafet

På mixholdet er der mulighed for at bruge atleter fra kvindeholdet og her var især Laila Ankerstjerne nøgleperson i længdespring og 100 meter løb på begge hold. Laila har det ikke fra fremmede idet farmand Finn Ankerstjerne tog sig af hammerkast og kuglestød, begge discipliner, han tidligere på året har sat dansk rekord i.
Ole Biering var også i springhumør, idet han for anden gang i år sprang 2,70 meter i stangspring og 1,45 meter i højdespring.

Stævnet sluttede af med 1000 meter stafet, hvor der blev stillet et rent Glostrup hold med Karsten Krog på 100 meter, Sven-Erik Dreisig på 200 meter, Henrik Holmgård på 300 meter og Ole Biering på 400 meter og resultatet var en ny klubrekord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top