fbpx
Sejrede trods startvanskeligheder
2021-03-11_at_18-15-34_Fujifilm_X-T4_DSCF6389x.jpg

Foto: Robert Hendel

Brøndby Volleyball Klub er kommet godt fra start i den nye sæson. Arkivfoto: Robert Hendel
SPORT. Hjemme i stadionhal 1 bankede Brøndby gæsterne fra Amager VK med 3-0

Brøndbys Volleyligadamer lagde ud med en sejr i sidste uge på udebane i Odense. Lørdag fulgte holdet den gode sæsonstart op med endnu en sejr på 3-0, da Amager VK kom på besøg.

Det var godt nok gæsterne der lagde bedst ud. Astrid Empacher sørgede for med en effektiv serv at bringe uro i en umiddelbart noget nervøs Brøndby-servemodtagning. I begyndelsen så det ud til at blive en kamp med store problemer for hjemmeholdet.

Brøndby kom dog tilbage i opgøret, blandt andet takket være gode modtagninger fra klubbens nye libero Isabella Hegelund Nielsen. Hun gav Tess Reid nogle arbejdsbetingelser, der hurtig blev omsat til point på både højre- og venstrekanten af både Lucia Babic og Chárlene Manuella Johnsen.

Brøndby fik kontakt ved 7-7 og rykkede stille og roligt fra gæsterne i et første sæt, der sluttede 25-12 til hjemmeholdet.

Andet sæt blev betydeligt mere lige. Amager satsede voldsomt i serven, hvilket ofte bragte Brøndby i problemer, men samtidig kostede satsningen gæsterne en del servefejl.

Foran med 22-16 så Brøndby ud til at hive endnu en komfortabel sætsejr hjem, men et godt fightende Amagerhold ville det anderledes og kæmpede sig i de næste to rotationer på 20-22 og 23-23. Hjemmeholdet fik sætbold ved 24-23, men Amager overlevede i første omgang. Brøndby fik dog en ny sætbold, hvor anfører Mette Breuning lavede et servees til 26-24.

I tredje sæt var det endnu engang gæsterne, der lagde bedst ud med en føring på 5-1. Brøndby kom dog tilbage, blandt andet via tre serveesser fra Trine Kjelstrup. De to hold fulgtes herefter frem til 22-22, hvor Brøndby efter at have vundet den efterfølgende duel, sendte anfører Mette Breuning til serv. Med endnu et servees lukkede hun sættet med 25-22 – og dermed kampen.

Med sejren har Brøndby maksimumpoint i denne sæson, og holdet har nu en pause på 14 dage, før de inden et hårdt program byder på besøg fra de sidst tre års mestre fra Holte IF den 23. oktober klokken 14, og blot to dage efter kigger sølvvinderne fra Gentofte Volley forbi Brøndby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top