fbpx
Queen trak fuldt hus
IMG_1011.jpg

Jens Peter ”Fjeder” Stavnstrup er frontfigur i Queen of Denmark. Foto: Holder Pedersen

Jens Peter ”Fjeder” Stavnstrup er frontfigur i Queen of Denmark. Foto: Holder Pedersen
GLOSTRUP. Danmarks bedste Queen-kopiband, Queen of Denmark, fik en helt fyldt Glostrup Bio til at rocke fredag aften

’We Will Rock You’, lovede de fem mand i bandet Queen of Denmark fredag aften i Glostrup Bio. Og de fyrede da også godt op under det begejstrede publikum. Det var umuligt at sidde stille til Queen’s velarrangerede skiftevis heftige og mere lyriske sange.

Indimellem var det ikke nok at svinge med armene over hovedet – man måtte simpelthen op at stå. Der var tydelig mange trofaste fans af det britiske rockband, der havde sin storhedstid i 1970’erne og 1980’erne, da det var den karismatiske Freddie Mercury, der var i front.

Sangeren i front af Queen of Denmark er Jens Peter ”Fjeder” Stavnstrup. Michael Fast på trommer, Emil Bendixen på guitar, Nicholas Vogel på bas og René Lund Jensen på keyboard er med til at levere et show ud over det sædvanlige og den helt rigtige lyd fra et af historiens bedste rockbands. ”We Are the Champions”, påstod bandet – og det var alle med på den aften i Glostrup Bio.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top