fbpx
Mestrene satte Brøndby af
DSCF5773.jpg

Brøndby måtte gå fra banen med et nederlag mod de forsvarende danske mestre fra HB Køge. Foto: Robert Hendel

Brøndby måtte gå fra banen med et nederlag mod de forsvarende danske mestre fra HB Køge. Foto: Robert Hendel
SPORT. Brøndbys fodboldkvinder blev reelt hægtet af i guldkampen, da Køge besejrede de blå-gule, der denne gang spillede i lyserøde trøjer, med 1-0 på Brøndby Stadions bane 2

Kravet var en sejr lørdag eftermiddag, hvis Brøndby skulle holde sig inde i guldkampen i Gjensidige Kvindeliga. Modstanderen på Brøndby Stadions bane 2 var de forsvarende mestre fra HB Køge, og de kunne med en sejr sætte Brøndby af i kampen om det danske mesterskab.

Gæsterne tørstede efter revanche fra pokalnederlaget i september på Brøndby Stadion, hvor hjemmeholdet lukkede HB Køges offensiv helt ned. Det kunststykke skulle Per Nielsens tropper forsøge at gentage, og det lykkedes da også næsten på den bløde bane.

Det var dog HB Køge, der trak de længste strå, da Madalyn Ann Pokorny, som så ofte før gjorde det onde mod Brøndby. Den lynhurtige angriber blev seks minutter efter pausen spillet helt blank af Signe Markvardsen efter et Brøndby-boldtab, og Madalyn Ann Pokorny sendte bolden fladt under den ellers velspilledende Brøndby-keeper Ann-Kathrin Dilfer.

Fire minutter senere fik Brøndby chancen for at komme tilbage i kampen, da hjemmeholdet fik tildelt spillets største chance, da dommer Jonas Bøgelund pegede på 11-meter-pletten. Nanna Christiansen måtte dog se sit straffespark reddet af Kaylan Jenna Marckese i Køge-kassen. Brøndby-topscoreren fik dog chancen igen på returbolden, men fik ikke støvlen ordentligt på bolden, som røg over mål.

Brøndby havde spilovertaget mod slutningen af kampen, men målene udeblev, og dermed må Brøndby-spillerne sande, at de reelt er ude af guldkampen med 12 point op til HB Køge på førstepladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top