fbpx
Masser af medaljer til afslutningsstævne
stafet-2021-greve.jpg

Frida Laursen, Daniel Nielsen, Hugo Bjerring samt Nellie Jensen kom hjem fra stævne med i alt otte medaljer. Foto: GIC

Frida Laursen, Daniel Nielsen, Hugo Bjerring samt Nellie Jensen kom hjem fra stævne med i alt otte medaljer. Foto: GIC
SPORT. Glostrup Atletiks ungdom kom hjem fra årets sidste stævne med seks guldmedaljer og to bronzemedaljer

I sidste uge blev årets sidste udendørs stævne i ungdomsatletik afviklet i Greve. Igen gik det rigtig godt for udøverne fra GIC Atletik.

Fredag var der 4×100 meter stafet for mix-hold. Her løb Glostrup-holdet bestående af Frida Laursen, Daniel Nielsen, Hugo Bjerring samt Nellie Jensen de 400 meter på 54,12 sekunder. Det er klubrekord i den disciplin og var nok til en bronzemedalje.

Lørdag var der kastekonkurrencer, hvor 14-årige Hugo Bjerring satte klubrekord med 34,13 meter i spydkast. Daniel Nielsen kastede discos 20,25 meter, hvilket var personlig rekord og nok til en bronzemedalje.

I løbekonkurrencerne blev det til i alt fire guldmedaljer. 200 meteren løb Daniel Nielsen på 28,71 sekunder, mens Frida Laursen kom i mål på 26,16 sekunder. Det var for begges vedkommende dagens bedste. 80 meter løb Daniel Nielsen på 10,69, og Frida Laursen løb på 11,35, hvilket også gav guld til begge udøvere.

I længdespring satte Frida Laursen klubrekord med 4,69 meter og tog en guldmedalje, mens Daniel Nielsen sprang 4,87 meter, hvilket også gav guld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top