fbpx
Lukker for hurtigtest
2020-09-12_at_12-44-17_Fujifilm_X-T4_DSCF7226x.jpg

Foto: Robert Hendel

Fra lørdag er det ikke længere muligt at få foretaget en kviktest i Brøndby, Glostrup og Vallensbæk. Foto: Robert Hendel
HELE OMRÅDET. I uge 40 bliver der lukket for kviktest i Brøndby, Glostrup og Vallensbæk. Fremover vil hurtigtest kun blive tilbudt i nødstilfælde på Region Hovedstadens store testcentre

Landets mange hurtigtest-steder skal nu lukkes ned. Det betyder, at firmaet Copenhagen Medical, som blandt andet driver testcentre i Brøndby, Glostrup og Vallensbæk, lukker sine testcentre den fredag den 8. oktober klokken 16. Herefter er det ikke muligt at få foretaget en kviktest i de tre kommuner.

Skal du testes for corona-virus efter den 8. oktober, er Region Hovedstadens PCR-testcenter ved Kulturhuset Kilden det eneste lokale test-sted i Brøndby. I Glostrup kan du fortsat blive testet i halsen i Glostrup Fritidscenter på Christiansvej 2, mens du i Vallensbæk kan fortsat kan blive coronatestet på Højrupgård.

Generelt vil hurtigtest fremover kun blive tilbudt i nødstilfælde, hvor det er et hurtigt testsvar er afgørende. I de tilfælde vil testen foregå i ét af Region Hovedstadens store testcentre, som du finder i Københavns Lufthavn, Valby, Ballerup, Hillerød, Taastrup, på Nørrebro eller Bornholm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top