fbpx
Kom til Folkebladets valgdebat
IMG_7370.jpg

Første valgdebat er om lidt under to uger i Vallensbæk. Arkivfoto: Jesper Ernst Henriksen

Første valgdebat er om lidt under to uger i Vallensbæk. Arkivfoto: Jesper Ernst Henriksen
HELE OMRÅDET. Folkebladet arrangerer traditionen tro valgdebat. Det sker i Vallensbæk mandag den 25. oktober, i Glostrup mandag den 1. november og i Brøndby mandag den 8. november. Alle gange fra 19 til 21

Er du stadig i tvivl om, hvor krydset skal sættes til kommunalvalget den 16. november, så er din lokalavis heldigvis behjælpelig. Ud over den dækning af kommunalpolitik, vi laver normalt og som vi har intensiveret over de seneste måneder, så er der flere nye tilbud på vej.

Allerede i næste uge udkommer vi med nogle særlige valgsider, hvor vi præsentere alle opstillede partier i Vallensbæk.

I uge 43 får alle borgere i Glostrup Kommune en særlig 2. sektion, hvor vi præsenterer spidskandidaterne her, mens det i uge 44 er borgerne i Brøndbys tur til at få en særlig 2. sektion.

Valgdebat

Derudover arrangerer Folkebladet traditionen tro debat i alle de tre kommuner, som vi dækker.

Vi starter i Vallensbæk mandag den 25. oktober klokken 19 til 21. Her foregår debatten i Vallensbæk Kultur- og Borgerhus i mødelokalet Havet, hvor kommunalbestyrelsen normalt holder sine møder.

Mandag den 1.november fra 19 til 21 er biografforestillingerne i Glostrup Bio skiftet ud med 11 spidskandidater, når der er debat.

Mandag den 8. november fra 19 til 21 slutter vi af i kulturhuset Kilden i Brøndbyøster med debat for alle partier opstillet i Brøndby Kommune.

Det er selvfølgelig gratis at komme og overvære debatterne. Over de kommende uger kommer der mere information om indholdet i debatterne, og vi inviterer læserne til at komme med spørgsmål til de lokale politikere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top