fbpx
Fuld gang i udlejningen af 95 nye lejeboliger
Vallensbaek-2020.jpg
VALLENSBÆK. 81 af i alt 95 lejeboliger er allerede reserveret eller udlejet i projektet Emiliehaven på Torbenfeldvej i Vallensbæk Strand. Svenske K-Fastigheter opfører boligerne, mens Propstep står for udlejningen

Projektet Emiliehaven i Vallensbæk er under opførsel af det svensk-børsnoteret udviklingsselskab K-Fastigheter, som i Sverige er kendte for at bygge kvalitet og udnytte kvadratmeterne til lejerens fordel. Emiliehaven danner rammen om 95 nyopførte lejeboliger fordelt i flere punkthuse på Torbenfeldvej i et børnevenligt område.

Boligerne er fornuftigt indrettet og fordelt i henholdsvis 2- til 4-værelses lejligheder med tilhørende altaner, og enkelte med store tagterrasser på op til 39 m2.

De første beboere kan se frem til at flytte ind til marts 2022, men allerede nu udlejes boligerne og der har været stor interesse i at sikre sig den ønskede bolig, hvilket allerede har resulteret i mange reservationer og udlejninger.

Emiliehaven ligger på Torbenfeldvej ud til Vejlegårdsvej, i et område, hvor der over de seneste år er blevet omdannet flere tidligere industrigrunde til boliger.
Boligerne bliver udlejet gennem platformen Propstep, der udlejer boliger for professionelle bygherrer og ejendomsbesiddere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top