fbpx
Faristha fejret
Overraekkelse.jpg
Filialdirektør Berit Mehlbye overrækker her et diplom og en pengegave på 15.000 kr. til Faristha for deres historie og inspiration
GLOSTRUP. Faristha Rona er en inspirerende person med en særlig baggrund, og derfor bliver hun fejret i forbindelse med Danske Banks 150-års jubilæum

Faristha og hendes mand Nazir flygtede fra Afghanistan til Danmark tilbage i 1986 med et ønske om at skabe et bedre liv og fremtid for dem selv og deres børn. Nu bliver de fejret af Danske Bank for deres historie.

Danske Bank har besluttet at markere sit jubilæum sammen med sine kunder. I den forbindelse har banken udpeget 150 kunder, der fortjener en hyldest for sin indsats, og her er Faristha én af dem.

– Faristha og hendes mand har fortjent at blive fremhævet og hædret for deres inspirerende historie der har ført dem fra Afghanistan til Danmark. På trods af at de skulle starte helt forfra og tillære sig et nyt sprog og en ny kultur, har de formået at slå rødder i Albertslund og Glostrup både privat og erhvervsmæssigt. De har skabt det liv og den fremtid for dem selv og deres børn som de drømte om da de tog til Danmark, siger Dennis, der har været rådgiver for Faristha og Nazir siden 2018 og tilføjer:

– I mit job som rådgiver forsøger jeg sammen med mine kolleger at gøre en forskel for vores kunder hver eneste dag, og derfor er jeg glad for, at jeg i forbindelse med bankens jubilæum kan give et velfortjent klap på skulderen til inspirerende personer som Faristha og Nazir.

Faristha og Nazir er glade for skulderklappet fra Danske Bank.

– Vi er meget rørte og overvældede over nomineringen og det at blive udvalgt som en af 150 kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top