fbpx
Brøndby i toppen
Debat_web.png
Debat  

Brøndby kommune ligger helt i top når det gælder administrationsudgifter pr. borger. Det skal der laves om på. Hvis vi bare kan komme ned på gennemsnittet kan der spares mange penge, de kan f.eks. bruges til at nedsætte kommuneskatten.

Vi ligger også i toppen når det gælder udgifter til skolerne pr. elev. Det ville jeg synes var helt fint hvis vi havde nogle af landets bedste skoler, men desværre er virkeligheden en anden. Vi er i bunden når det gælder elevernes karakterer.

Et tredje sted vi er i top er sygefravær hos vores ansatte. Det tyder på dårligt arbejdsmiljø og dårlig ledelse. Det skal der rettes op på. Stem på mig for en effektivt drevet kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top