fbpx
Brevstemmer i alle bydele
2019-05-27_at_09-07-30__DSC7900x.jpg

Foto: Robert Hendel

Det er muligt at brevstemme til kommunalvalget i alle bydele i Brøndby. Arkivfoto: Robert Hendel
Brøndby. Det er ikke kun muligt at brevstemme på rådhuset til efterårets kommunalvalg. Det er også muligt at sætte sit kryds på forhånd i kulturhusene i Brøndby Strand og Brøndbyøster

Tirsdag den 16. november skal Brøndby-borgerne tage stilling til, hvem der skal sidde i kommunalbestyrelsen de kommende fire år.

Er du forhindret i at stemme på dagen, er der mulighed for at sætte krydset i forvejen via brev. Det er muligt i alle kommunens tre bydele frem til 12. november klokken 12.

I Brøndby Strand kan du brevstemme i Kulturhuset Brønden inden for bibliotekets bemandede åbningstid fra mandag til torsdag fra ni til 17, fredage i tidsrummet 9-16 og lørdag fra 10 til 14.

I Brøndbyøster er det muligt at brevstemme i Kulturhuset Kilden i bibliotekets bemandede åbningstid, som er lig Brøndens.

Det vil desuden være muligt at brevstemme søndag den 31. oktober i Brønden mellem klokken 11 og 15, og det samme gælder i Kulturhuset Kilden søndag den 7. november.

Bor du i Brøndbyvester, er Borgerservice på rådhuset det nærmeste sted, du kan brevstemme. Her kan du afgive din stemme per brev helt frem til klokken 16 den 12. november.

Det foregår i tidsrummet 9-13 fra mandag til fredag, torsdag fra klokken 13 til 17.30 og fredag mellem klokken ni og 12.

Derudover holder rådhuset ekstraordinært åbent lørdag den 30. oktober og lørdag den 6. november mellem klokken 10 og 14.

Rådhuset har ekstraordinært længe åbent fredag den 12. november, som er den sidste dag, du kan brevstemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top