fbpx
To medaljer og en dansk rekord til GIC
IMG_8316.jpg

Finn Ankerstjerne har nu Danmarksrekorden i 5-kamp i klassen 85+. Foto: GIC

Finn Ankerstjerne har nu Danmarksrekorden i 5-kamp i klassen 85+. Foto: GIC
Sport. En guldmedalje, en dansk rekord og en sølvmedalje var udbyttet for atleterne fra GIC Atletik, da de var til DM for Masters

Ved de danske mesterskaber i atletik for Masters tog Finn Ankerstjerne i klassen 85+ en flot dansk rekord hjem i kaste 5-kamp samt – selvfølgelig en guldmedalje. 5-kampen består af kugle, diskos-, vægt-, hammer- og spydkast og i flere af øvelserne var Finn få centimeter fra den danske rekord i øvelsen, blandt andet i hammerkast som er en af Finns ”paradedicipliner”.

Ulla V. Nielsen var også med på Bagsværd Stadion til DM for Masters. Hun fik en flot sølvmedalje i 70+ gruppen. Ulla kæmper mod en af Europas bedste kastere i 70+ gruppen, så de fem gode resultater og en sølvmedalje er Ulla meget glad for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top