fbpx
Skab nærhed til dit barn med en vikletai
folkebladet.dk-www.vikleliv.dk-14-09-2021.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Aldrig har det været så populært at vikle. Det er noget, både mødre og fædre er faldet for, og derfor ser vi også alle steder, hvor end vi vender os hen, hvordan børn nu bliver båret på brystet i en smart viklet knude frem for blandt andet i et lift eller en barnevogn.

Og det har da også mange fordele. For det første skaber det en nærhed mellem barn og forældre, som er helt unik, og den kan være med til at give masser af tryghed. For det andet vil den vuggende fornemmelse, når du bevæger dig rundt med dit barn på brystet skabe en ro, der lettere får barnet til at falde i søvn, og for det tredje kan du pludselig have dine arme fri, mens du går rundt og vugger dit barn. Og det er praktisk.

Sådan fungerer en vikletai
Og det er også derfor, at du bør tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med en vikletai. Her er der nemlig tale om et smart bæreredskab, der består af et panel, på hvilket dit barn sidder. Det er fastgjort af 4 stropper. 2 af disse bindes om dine skuldre og ryg, mens de resterende 2 skal bindes rundt om din mave. Sådan gives den bedste støtte og den største komfort for både dig selv og dit barn.

Bærestykket kan indstilles, så det passer til de fleste børn. Og derfor giver en vikletai dig alverdens muligheder – og det gælder også, når det kommer til udvalget, som består af forskellige materialer og farver.

Køb den hos VikleLiv
Hvis det er noget, som du synes, der lyder interessant, så bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; vikleliv.dk. Her er det nemlig muligt for dig at finde en vikletai.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top