fbpx
Sild på børnebordet
NP_U4A2519.jpg

Børnene i daginstitutionen Stien smagte stegt sild.

Børnene i daginstitutionen Stien smagte stegt sild.
Vallensbæk. De fleste børn i daginstitutionen Stien turde godt smage på stegte sild til Maddag 2021

Der var fisk på bordet, da der torsdag den 16. september blev fejret Maddag i alle Vallensbæk Kommunes daginstitutioner. Dagen er en tilbagevendende, landsdækkende begivenhed, der har til formål at sætte fokus på og fejre madordningen i daginstitutionerne.

I år var det silden, der var i centrum og som skulle udfordre de mindstes smagsløg. På daginstitutionen Stien i Vallensbæk havde børnene inden servering fået lov til at møde fisken i sin rå form og røre og dufte til den.

– Den har mistet sit glimmer, konstaterede en pige, da den stegte sild blev serveret.

Mens flere af børnene lagde ud med at sætte gaflen i de tilhørende kartofler, var andre mere modige og smagte på silden.

– Den smager bare af laks, mente en dreng.

Daginstitutionsleder i Stien, Pia Møller, er glad for, at forældrebestyrelsen har stemt for en madordning:

– Med madordningen får børnene tilbudt det samme at spise, og vi sikrer, at de får et ernæringsrigt måltid. Madordningen er desuden en mulighed for at introducere en masse forskellig mad for børnene – frugt, grøntsager, fisk og kød. Der er mange ting, som de spiser her, som de ikke spiser derhjemme, siger hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top