fbpx
Shubberne startede sæsonen
IMG_0840.jpg

Shubberne var sæsonens første band på scenen i Glostrup Bio. Foto: Holger Pedersen

Shubberne var sæsonens første band på scenen i Glostrup Bio. Foto: Holger Pedersen
Glostrup. Med to af de originale medlemmer af Shu-bi-dua på scenen stod Shubberne for det der nærmest må betegnes som en genåbningskoncert i Glostrup Kulturhus

Efter halvandet års nedlukning, var der fredag aften endelig musik igen i Glostrup Kulturhus. Det var bandet Shubberne, der med Shu-bi-duas musik kan skabe en medrivende atmosfære som få andre bands.

– Hvor er I gode her i Glostrup! I gør alt, hvad vi beder jer om. Synger med, svinger med armene, det hele. Det bedste publikum vi har haft længe. Fantastisk, sagde frontsangeren Karsten et par gange undervejs.

Selvom han sikkert har sagt det samme i Sønderborg, hvor de spillede aftenen før, torede alle i salen på ham.

Koncerten blev en forrygende sæsonstart for Glostrup Kulturhus, der i halvandet år har måtte leve med lukninger og restriktioner, der umuliggjorde koncerter i Glostrup Bios flotte sal. Det kunne mærkes på det medlevende publikum, at der nu kan festes igen – uden restriktioner.

Shubberne beskriver sig selv som ægte Shu-bi-dua spillet af to gamle originaler. Originalerne er guitarist Claus Asmussen, som optog og mixede Shu-bi-dua’s plader og skabte den sound, vi alle kender, og keyboardspiller Willy Pedersen, som med sin karakteristiske lyd lægger en solid bund. Foruden de to ”gamle” Shubber består bandet af de tre blændende musikere og dedikerede Shu-bi-dua fans: Karsten Lagermann (vokal), John Sørensen (bas) og Rasmus Grosell (trommer).

Karsten, der siges at være hyret, fordi han overfor Claus havde påstået, at han kunne synge alle Shu-bi-dua’s sange udenad.

Da publikum blev bedt om at synge ”Den røde tråd” opstod en af mange stjernestunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top