fbpx
Ny fulgekonge
Fuglekonge2021.jpg

Søren Stenspil blev ny fuglekonge.

Søren Stenspil blev ny fuglekonge.
Glostrup. Den traditionsrige fugleskydning måtte flyttes fra Valdemars Dag til lørdag den 14. august, men de øvrige traditioner fortsatte

Lørdag den 14. august 2021 blev der igen afholdt fugleskydning i Glostrup & Omegns Fugleskydningsselskab. Normalt bliver der skudt på Valdemars Dag den 15. juni, men det har ikke kunnet lade sig gøre de seneste to år.

Dagen startede med, at der blev lagt blomster på afdøde æresmedlemmers grave. Herefter blev skydebrødrene trakteret med et morgenbord på Glostrup Bodega. Traditionen tro modtog borgmester John Engelhardt selskabet på rådhuset, hvor han ønskede selskabet en god dag. Herefter gik selskabet med fanerne forrest ad Hovedvejen til Byparken, hvor selve skydningen skulle foregå.

Sidst på eftermiddagen blev den nye fuglekonge fundet. Det blev for anden gang Søren Stenspil. Søren blev også fuglekonge tilbage i 2006. Ud over selve brystpladen, der giver titlen som fuglekonge, nedskød Søren også både krone og en vinge, så det blev til hele tre præmier denne dag.

Foreningen håber at kunne skyde igen på Valdemars Dag i 2022.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top