fbpx
Noget må gøres for plejehjemspladser
Debat_web.png
Debat  

Dette indlæg handler om en vankelmodig kommunalbestyrelse og det udeblevne plejehjemsbyggeri i Vallensbæk.

Et samfund kan beskrives ved den måde, det tager sig af sine ældre og de svageste borgere.

I sagen om et nyt plejehjemsbyggeri i Vallensbæk har vi set en kommunalbestyrelse, der har haft mere end svært ved at træffe og fastholde trufne beslutninger. Tidligere har der været beslutninger om at udvide plejekapaciteten i form af en udvidelse af Plejehjemmet Højstruphave og etablering af friplejeboliger i nybyggeriet Vallensbæk Byhave. Men intet er der sket.

Hvad er Kommunalbestyrelsens aktuelle plan om plejehjemsbyggeri og plejehjemspladser til de ældre og svage borgere?

Vil man afvente en afklaring omkring byggeriet i det strandede byggeri Byhaven og dermed overlade beslutninger om plejehjembyggeri til andre og på ubestemt tid. Eller vil man genoptage planerne om udbygning af Højstruphave, eller har man en helt tredje plan. Noget må der gøres.

Opførelsen af nye plejeboliger tåler ikke yderligere udsættelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top