fbpx
Lokalpolitikere synger og debatterer i kirken
2020-01-18_at_16-49-10_DSC_6694x.jpg

Foto: Robert Hendel

I Brøndby Strand Kirke kan du den 5. oktober få en uformel sludder med nogle af de kandidater, der stiller op til kommunalvalget. Foto: Robert Hendel
BRØNDBY. Brøndby Strand Kirke lægger lokaler til en anderledes aften med politik og sang på programmet. Der er dog ikke tale om et traditionelt valgarrangement, når lokale kandidater til valget i Brøndby kigger forbi

Lige nu er de politiske partier i gang med at forberede kampagner og frem mod kommunalvalget den 16. november i år.

I den forbindelse inviterer Brøndby Strand Kirke til en begivenhed den 5. oktober mellem klokken 19 og 21, hvor du kan møde nogle af de kandidater, som du kan finde på stemmesedlen i Brøndby. Ifølge sognepræst Elisabeth Krarup de Medeiros er der ikke tale om et valgmøde.

– Aftenen er snarere tænkt som en hyggelig og uformel aften, hvor der er mulighed for at dele alt mellem himmel og jord, forklarer hun om arrangementet, som Anette Pilmark (S) har taget initiativ til.

Kirken arbejder sammen med kommunen om flere arrangementer som Sundhedsdagen, Kulturnatten og Danmark spiser sammen, og kirken er også en aktivsamarbejdspartner, når det kommer til at modtage borgere til jobpraktik, jobafklaring, samfundstjeneste og meget andet.

– Derfor synes det også oplagt at facilitere et møde mellem borgere og lokalpolitikere forud for kommunalvalget, lyder det fra Elisabeth Krarup de Medeiros.

Kandidaterne, som du kan møde, den 5. oktober i kirken, er Fatih Baran (EL), Poul Gaardbo (DF), Annette Reckendorph (SF), Michael R. Rugaard (K), Anette Pilmark (S), Jan Lundquist (V) og Elif Demir Gökce (RV). De får mulighed for at præsentere sig selv, hvorefter der vil være samtaler rundt om borde, så lokalpolitikerne kan lytte til borgerne og få en fornemmelse af, hvad der ifølge borgerne rører sig i Brøndby.

I løbet af debataftenen vil der blive serveret kaffe og kage, og efter en times tid med rundbordssnak bliver der sluttet af med fællessang med sange fra højskolesangbogen. Her sidder pianist Lars Pilmark ved tangenter og binder den del af aftenen sammen, og han er åben for musikalske ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top