fbpx
Kvinde fangede selv cykeltyv
2020-09-05_at_17-04-58_Fujifilm_X-T4_DSCF6763x.jpg

Foto: Robert Hendel

Glostrup. En kvinde fandt sin dyre elcykel til salg på Facebook. Så hun fik en prøvetur og politiet fik fanget en cykeltyv

Lørdag i forrige uge fik en kvinde fra Glostrup Stjålet sin dyre elcykel i Albertslund. Allerede et par dage senere så hun en cykel til salg på Facebook, der lignede hendes cykel rigtig meget. Hun aftalte derfor med sælger, at hun kunne få en prøvetur med udgangspunkt i Vestergårdsvej i Glostrup.

Inden prøveturen kontaktede hun dog Københavns Vestegns Politi, som var meget interesseret i at være med.

– Det er vi meget interesserede i, så min kollega klæder om til civil og mødes sammen med kvinden med gerningsmanden. Kvinden får en tur på den og tjekker så undervejs stelnummeret. Der kan hun se, at det er hendes cykel. Da hun så kommer tilbage, bliver manden anholdt og han erkender faktisk forholdet med det samme, siger Nu venter der manden et retsligt efterspil, siger Henrik Schou, politikommissær ved Københavns Vestegns Politi.

Han har en opfordring til andre ejere af dyre cykler.

– Jeg opfordrer folk til at købe stærke, godkendte kædelåse og låse cykler fast til faste objekter som lygtepæle, hvor den ikke bare kan bæres væk, siger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top