fbpx
Konservative gengangere
kandidathold.jpg
Dette er det konservative hold til kommunalvalget.
Vallensbæk. Det Konservative Folkepartis liste til kommunalvalget kommer til at indeholde alle nuværende medlemmer af kommunalbestyrelsen på nær én. Men der er også nye, unge kræfter på holdet

Det Konservative Folkeparti i Vallensbæk har fundet det hold, der skal kæmpe om de 15 pladser i kommunalbestyrelsen i Vallensbæk. Listen er på i alt 19 personer, der er sideopstillet. Det betyder, at placeringen på listen egentlig er underordnet – det bliver de personer med flest personlige stemmer, der kommer i kommunalbestyrelsen.

Alligevel har partiet prioriteret lidt i opstillingslisten. På de øverste seks pladser findes seks nuværende medlemmer af kommunalbestyrelsen, nemlig borgmester Henrik Rasmussen, Jytte Bendtsen, Ricky Van Overreem, Morten Schou Jørgensen, Lene Holm Gamborg og John Sørensen.

Formand for Teknik- og Miljøudvalget Jan Høgskilde står nederst på listen. Den placering havde han også ved seneste valg, hvilket gav ham en plads i kommunalbestyrelsen.

Det nuværende medlem af kommunalbestyrelsen Marianne Friis-Mikkelsen har valgt i stedet at forsøge at blive valgt til Regionsrådet.

Partiet fremhæver selv, at de har to unge medlemmer af Konservativ Ungdom på listen i form af 20-årige Oliver Bagge og 22-årige Christian Engelund Christensen.

Derudover består listen af Micala Murmann Gotfredsen, Firat Sari, Søren Mayntz, Lene Lykke Sørensen, Zitta Mogensen, Ann Marie Tjagvad, Dorte Hvolbye Ibsen, Carl Eltorp, Jacob Hagemann Jensen samt Tamer Özcan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top