fbpx
Gurli Gris-show
Gurli-Gris-Presse-01-2019.jpg

Tegneseriefigruen Gurli Gris kommer i form af en udklædt skuespiller til Vallensbæk i næste uge.

Fredag den 17. september kan børnene opleve den elskede tegnefilmsfigur Gurli Gris, når hun sammen med sin lillebror Gustav optræder i Vallensbæk

Børnene elsker den kendte tegnefilmsfigur Gurli Gris, og nu får de mulighed for at møde den lyserøde gris og hendes lillebror, når Vallensbæk Kommune inviterer til Gurli Gris-show ved Vallensbæk Rådhus.

Det sker fredag den 17. september i forbindelse med Vestegnens Kulturuge, hvor Gurli Gris kommer til Vallensbæk sammen med sin lillebror Gustav – klar til at underholde hele familien. Showet begynder klokken 16, hvor en konferencier står klar til at guide de mindste igennem løjerne. Børnene kan se frem til en halv times show med højt humør og masser af musik.

Efterfølgende er der mulighed for at komme helt tæt på de lyserøde idoler, når de små fans får lov at hilse på Gurli og Gustav og få taget billeder sammen med de populære grise.

Arrangementet er udendørs og foregår på pladsen foran Vallensbæk Rådhus. Der er gratis entré, men du skal booke billet. Det gør du via www.vallensbaek.dk/gurligris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top