fbpx
Gang i mosen
NP-78247824-1.jpg
VALLENSBÆK. Søndag vil det summe af liv omkring Vallensbæk Mose, når der igen er Mosens Dag

Søndag den 12. september fra klokken 11 til 16 er der Mosens Dag i Vallensbæk. Der er lagt op til en hyggelig dag med familien, når Vallensbæk Kommune i samarbejde med I/S Vallensbæk Mose traditionen tro holder Mosens Dag i forbindelse med Vestegnens Kulturuge. Vallensbæk Mose danner rammen om dejlige natur- og kulturaktiviteter for både store og små.

Der vil være ponyridning, kanosejlads, motionsløb og meget andet. Derudover er der klokken 13 musik for de mindste, når rapgruppen HipSomHap giver koncert, og så skal der igen i år også plantes nye træer.

Som sædvanligt har Vallensbæk Moses medarbejdere tændt for grillen, og der kan købes mad og drikke til rimelige priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top