fbpx
Debat om ældre og handicappede
Aktivitetscentret.jpg

Her ses Aktivitetscentrets tre ansatte samt formand og sekretær i Centerrådet foran en af velkomstavlerne i cafeen. Bagerst fra venstre Jeanne Møbius, Lone Grannon, Bjarne Knudsen. Forrest fra venstre Janni Frandsen og Flemming Hein Andersen. Foto: Glostrup Kommune

Glostrup. Glostrup Seniorråd og Danske Handicaporganisationer i Glostrup arrangerer i fællesskab et debatarrangement, der har fokus på boliger og tilgængelighed

Tirsdag den 28. september klokken 18.30 til 21 er der debatarrangement i Aktivitetscenteret på Sydvestvej arrangeret af Glostrup Seniorråd og Danske Handicaporganisationer i Glostrup.

Alle opstillede partier er inviteret. Selvom ordet egentlig er frit, er det de to organisationers forventning, at emnerne kommer til at handle om vilkårene for ældre og handicappede.

På forhånd har de derfor sendt nogle spørgsmål til partierne om hvad de vil med ældrepolitikken i Glostrup, hvad der skal ske med ældre- og hjemmeplejen, om partierne er interesserede i at ansætte en tilgængelighedskonsulent samt om ensretning og udvidelse af telefontider, når man henvender sig til kommunen.

Alle er velkomne som tilhørere til debatten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top