fbpx
Coronahjælp på 178 millioner kroner
2020-08-06_at_15-38-17_DSCF4996x-1.jpg

Foto: Robert Hendel

Folketingets har bevilget på 178 millioner kroner til omstilling af dansk erhvervsliv efter corona-krisen. Arkivfoto: Robert Hendel
BRØNDBY. Virksomheder i Brøndby Kommune, der har haft omsætningstab på 25 procent eller mere på grund af corona-krisen, kan nu søge midler i en ny pulje, som udgør 178 millioner kroner

Corona-nedlukningen har gjort ondt på store dele af erhvervslivet, hvor især lokale virksomheder har haft det svært. De lokale virksomheder, som har lidt under corona-krisen, er en vigtig del af den målgruppe, der kan få del i Folketingets nye bevilling på 178 millioner kroner til omstilling af dansk erhvervsliv.

Puljen har tidligere uddelt tæt på en kvart milliard kroner til mere end 700 danske virksomheder, primært i turismebranchen og oplevelsesindustrien. Den 5. oktober åbner puljen for nye ansøgninger, og målet er at nå endnu bredere ud til flere brancher og virksomheder i hele landet med tilskud til grøn omstilling, digitalisering og kompetenceløft.

– De mange virksomheder, der har haft det svært under nedlukningerne, får nu mulighed for at få økonomisk hjælp til at omstille virksomheden, siger Brøndby-borgmester Kent Magelund (S).

Omstillingspuljen kan søges frem til den 28. oktober 2021, og information om, hvordan man søger, og hvilke kriterier der skal være opfyldt, findes på Erhvervshus Hovedstadens hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top