fbpx
Børn blev klogere på naturen
DSC05392.jpg

Børnene kunne røre ved insekterne. Foto: Jesper Ernst Henriksen

Børnene kunne røre ved insekterne. Foto: Jesper Ernst Henriksen
Glostrup. Til årets Børnekulturfestival kunne børnene fra Glostrups daginstitutioner lære mere om naturen

Torsdag i forrige uge var der liv og glade børn i Egeparken til den årlige Børnekulturfestival.

Temaet i år var natur. Rundt omkring i parken var der forskellige aktiviteter, som børnene kunne prøve. En daginstitution havde taget nogle kaniner med, der var krible-krable, hvor børnene kunne komme helt tæt på insekterne, og ved en enkelt bod kunne de modigste af børnene få lov at smage på insekter. Mange børn kom også hjem med en midlertidig tatovering af for eksempel en sommerfugl på armen.

På en stor scene var der musik, som børnene foran scenen stod og dansede med til.

– Vi er glade for det gode vejr, når nu det blev aflyst sidste år. Der er god underholdning på scenen og daginstitutionerne bidrager også selv til dagen. Børnene kan bare gå rundt og opleve naturen i børnehøjde, og høre musik, når de vil, spise deres madpakke, når de vil, siger Trine Glud Munksgaard, der har været med til at arrangere Børnekulturfestivalen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top