fbpx
Bødskov kiggede på elbiler
DSC06385.jpg

Michael Therkildsen viste Morten Bødskov de nye bilmodeller. Foto: Jesper Ernst Henriksen

Michael Therkildsen viste Morten Bødskov de nye bilmodeller. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Morten Bødskov (S) er glad for udviklingen, hvor salget af elbiler ved VW i Glostrup nu overstiger hybridsalget

Mandag var skatteminister Morten Bødskov på besøg ved Volkswagen i Glostrup, hvor der var særligt fokus på salget af elbiler. Her fortalte ejer Michael Therkildsen, at Folkevognsfabrikkerne ligesom mange andre bilfabrikker i verden er ramt af den globale mangel på mikrochips.

Han fortalte også, at det går rigtig godt med salget af elbiler, så salget af rene elbiler nu er på niveau med salget af de ellers meget populære hybrid-biler, der har både en elmotor og en benzinmotor.

Den melding var Morten Bødskov glad for.

– Det grønne bilsalg har virkelig godt fat i Glostrup, det er virkelig imponerende. Det er det vi vil. Vi vil have, der kommer flere grønne biler. Det vil vi af hensyn til den overordnede klimaudfordring, men også for at reducere luftforureningen, som rammer mange i Storkøbenhavn, sagde han.

Som skatteminister har han det fint med, at de lavere afgifter på elbiler efterlader et hul i statskassen.

– Vi laver selvfølgelig ikke en aftale, hvor regningen ikke er betalt, siger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top