fbpx
Åben debat-aften: Vil sætte fokus på regionsrådets arbejde
DSC6800x_kilden_web.jpg

Foto: Robert Hendel

Brøndby. Onsdag aften kan du høre mere om arbejdet i regionsrådet, når fire politikere fra Region Hovedstaden kigger forbi Kulturhuset Kilden i Brøndbyøster

Når du den 16. november skal til stemmeboksen, skal du ikke kun tage stilling til sammensætningen af kommunalbestyrelsen i de kommende fire år. Samme dag er der valg til regionsrådet, og i den anledning inviterer Socialdemokratiet i Brøndbykredsen til en åben debataften i forud for valget til Region Hovedstaden. Her kan du møde fire markante regionsrådspolitikere, der vil diskutere politik, som betyder noget for samfundets svageste borgere.

– Vi har mange udfordringer på psykiatriområdet og så kæmper vi fortsat med lægemangel, selv om det ikke er så udtalt længere, siger Per Paaskesen, der er formand for Socialdemokratiet i Brøndbykredsen.

Debatarrangementet foregår i Kulturhuset Kilden i Brøndbyøster onsdag den 22. september klokken 19, og det bliver med deltagelse af regionsrådsformand Lars Gaardhøj (S), Christoffer Buster Reinhardt (C), Peter Westermann (SF) og Christine Dal (V).

– Vi har også brug for at få sat ord på de stigende udgifter i sundhedsvæsnet, som rammer kommunerne hårdt, siger Per Paaskesen.

Arrangørerne har lokket Merete Amdisen (S), der er borgmesterkandidat i Ishøj, til at styre løjerne. Ifølge Per Paaskesen kommer debatten nok også til at handle om konsekvenserne af sygeplejekonflikten.

– Der er ingen vindere i den konflikt, og det betyder meget for vores borgere, at få klarhed over håndteringen af ventelister med videre, siger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top