fbpx
1750 blomster bliver til kunstværk
Tidtilblomster1.jpg

1700 af disse blomster skal blive til et samlet kunstværk.

1700 af disse blomster skal blive til et samlet kunstværk.
VALLENSBÆK. I flere måneder har borgerne i Vallensbæk Kommune kunne være en del af det fælles kunstværk Tid til Blomster ved at aflevere hæklede blomster. På tirsdag afsløres værket, når der er fernisering

På seniorhuset Korsagergård i Vallensbæk Kommune har de haft travlt med nål og sytråd. En håndfuld af brugerne har nemlig hjulpet med at sy et kunstværk ud af de mange hæklede blomster, der er blevet indleveret i forbindelse med projektet Tid til Blomster. Kunstværket bliver udstillet i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus, hvor der også er fernisering tirsdag den 14. september.

Over 1.750 blomster er blevet indleveret og mere end 30 borgere har bidraget med alt fra 2 til 500 blomster. En af dem, der har været med til at hækle blomster til kunstværket er Brynhild Elmelund Petersen. Hun har også meldt sig til at være med at samle værket, da hun syntes, det er sjovt at følge projektet til dørs.

– Det er et spændende projekt. Jeg kan godt lide, at man er mange om det – at det er et fælles projekt, siger Brynhild, der har fundet inspirationen til sine blomster i naturen, og derudover set det som en mulighed for at bruge alle garnresterne.

Og mens de hæklede blomster er blevet syet på værket, har brugerne på Korsagergård haft mulighed for både at vende verdenssituationen og dele ud af barndomshistorierne.

– Vi har fået nogle gode historier fra hinanden. Der er en god ånd på Korsagergård, så det er hyggeligt at lave sammen, siger Brynhild.

I det endelige kunstværk skal man ikke forvente farvekoordinering og symmetri. For som Brynhild siger:

– Når man ser en blomstereng, så er det jo også vildt.

Fernisering tirsdag

Der er fernisering af Tid til Blomster tirsdag den 14. september klokken 16 i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus. Borgmester Henrik Rasmussen holder tale og afslører værket.

Klokken 16.30 er der en spændende Art Talk ved Sofie Hemmert-Lund, der sammen med Mia Kuch Svenningsen startede projektet. Alle er velkomne.

Efter ferniseringen vil blomsterkunstværket blive stående i Vallensbæk Kultur- & Borgerhusets lokaler i to uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top