fbpx
Vi skal sætte tidligt ind
Debat_web.png
DEBAT.  

KV21 nærmer sig, og det gælder om at komme i dialog med Vallensbæks borgere. I lørdags gik Georg Roldan, Radikale Venstres spidskandidat for KV21, og jeg tur i Vallensbæk Strand. Vi ville tale med folk om skolepolitik med henblik på Radikale Venstres nylige udspil om emnet.

Som forhenværende lærer og forhenværende pædagog mener vi, at vores børn er de allervigtigste i denne verden. De er dem, der skal overtage og forbedre det vi laver nu. Derfor skal vi sørge for at de får tryghed og en rigtig god opvækst. I Vallensbæk Kommune betyder det, at vi skal sætte tidligt ind.

Vi skal bruge den største del af resurserne til gode normeringer i vores daginstitutioner, 0. klasser og de første skole år. Det er vigtigt, fordi det er stadiet, hvor vores børn lærer empati, hvad det er rigtigt og forkert og at mestre grundlæggende færdigheder. At give tryghed til den enkelte elev letter indlæringen af disse egenskaber.

Fordi dygtige og omsorgsfulde voksne fremmer en endnu bedre skolegang, bekymrer det os, at 24,32 % af lærerne i Vallensbæks skoler er uudannedede, og at klassekvotienten på 23 er den højeste på Vestegnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top